23/04/2024

Duroply en Lumin Duroply TRP: Innovatieve CARB2-gecertificeerde Plaatmaterialen voor Duurzame Projecten

In een tijd waarin duurzaamheid en gezondheid hoog op de agenda staan, bieden producten zoals Duroply en Lumin Duroply TRP een uitstekende combinatie van kwaliteit en milieubewustzijn.

Als importeur van hoogwaardige bouwmaterialen zijn we trots om deze innovatieve CARB2-gecertificeerde plaatmaterialen aan te bieden, die voldoen aan de strengste normen voor binnenluchtkwaliteit en duurzaamheid.

Wat is CARB2-certificering? CARB2 staat voor "California Air Resources Board Phase 2" en is een norm die de formaldehyde-emissies van samengestelde houtproducten reguleert. De certificering is ontworpen om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren door de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.

Duroply en Lumin Duroply TRP: Kwaliteit en Milieuvriendelijkheid in Één Duroply en Lumin Duroply TRP zijn twee opvallende voorbeelden van CARB2-gecertificeerde plaatmaterialen die hoogwaardige prestaties combineren met een milieubewuste benadering. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en geavanceerde productietechnieken, bieden beide producten niet alleen uitstekende sterkte en duurzaamheid, maar ook een aanzienlijke vermindering van formaldehyde-emissies.

Waarom Kiezen voor CARB2-gecertificeerde Materialen? Het gebruik van CARB2-gecertificeerde materialen zoals Duroply en Lumin Duroply TRP biedt diverse voordelen. Naast het waarborgen van een gezondere binnenomgeving en het verminderen van de ecologische voetafdruk, tonen deze materialen ook een toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Klanttevredenheid en Vertrouwen Klanten die Duroply en Lumin Duroply TRP hebben gebruikt, getuigen van hun tevredenheid en vertrouwen in deze producten. Hun positieve ervaringen benadrukken niet alleen de superieure kwaliteit en prestaties, maar ook het belang van het maken van bewuste keuzes voor een gezonde en duurzame leefomgeving.

Kies Duroply en Lumin Duroply TRP voor Uw Volgende Project Als importeur van hoogwaardige bouwmaterialen streven wij ernaar om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en milieubescherming. Kies daarom voor Duroply en Lumin Duroply TRP voor uw volgende project en maak een positieve impact op uw omgeving en de wereld om ons heen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe ze uw projecten kunnen versterken.

Samen bouwen we aan een schonere, gezondere toekomst.

Back
wood

The reference in premium plywood
from origin to solution

wood